Meat roulade in puff pastry | Easy and fast | Will you outdoors and in

I turn into this tangled. Trying to tame pastry. It's not hard again, but still care about the dough filling. Už tady máme Amenity roulade or sausage roll. And this time we go to market with minced meat.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15-20 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15-20 minutes
Cook Time
30 minutes
Náplň se podobá té klobásové rolce, but it is different. They are the champions and is still built differently. You also can do a little hands šmatlavýma. Enjoy your meal.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15-20 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15-20 minutes
Cook Time
30 minutes
Náplň se podobá té klobásové rolce, but it is different. They are the champions and is still built differently. You also can do a little hands šmatlavýma. Enjoy your meal.
Meat roulade in puff pastry | Easy and fast | Will you outdoors and in
Need:
Units:
How do you:
  1. Sliced ​​mushrooms and onions finely.
    Nakrájem žampiony
  2. Chop the scallions. White part and leaves.
    Nakrájíme
  3. The melted butter restujeme ahead onions, aby změkla. Give her that 10 minutes at a moderate temperature,. Onion has browned, nerozpalte plate so as rocket engine.
    Restujeme
  4. Add mushrooms and maybe restujeme 5 until 8 minutes.
    Restujeme houby
  5. Well when searing mix.
    Promícháme
  6. Add the granulated garlic. You can of course use the classic garlic, chop the cloves to taste. After completion of the park and let cool.
    Přidáme česnek
  7. Meanwhile, mix the minced meat and bread crumbs.
    Smícháme
  8. Přidáme vejce, osolíme a opepříme.
    Přidáme vejce
  9. Add the mixtures of vegetables.
    Přidáme zeleninovou směs
  10. Přidáme strouhaný sýr.
    Přidáme strouhaný sýr
  11. Prohněteme, nejlépe rukama. Vytvoříme kompaktní hmotu.
    Prohněteme
  12. Divide pastry in half and each slices of bacon.
    Rozložíme těsto
  13. Lay slices of bacon meat mixture. The dough then wrap in roll. Joint dough and squeeze the ends of the rollers also, give us material spilling.
    Přidáme směs
  14. whisk the egg.
    Rozšleháme vejce
  15. Roll brush with beaten egg. Put in the oven preheated to 180 to 200 ° C and bake 20 minutes.
    Potřeme roládu
  16. Remove from oven and again brush with remaining beaten egg.
    Znovu potřeme
  17. Vrátíme zpět do trouby a necháme ještě asi 10 minut péct.
    Pečeme
  18. Finished.
    Hotov
  19. Roulade slice.
    Nakrájíme
  20. Serve with ketchup and pickle, můžete si přidat oblíbený dip podle chuti.
    Podáváme
  21. Enjoy your meal.
    Dobrou chuť.
Tip:

This roulade you can prepare a dinner, But as well as a snack (polooběd to work) or as food for a picnic.

Bavarian sausage stuffed peppers,,cs,The second attempt,,cs,as good,,cs,Attached are mashed potatoes,,cs

Peppers filled with anything here, we also have,,cs,There are a variety of options to meet the more,,cs,So pretty and try to & nbsp; I still taste,,cs,that you've probably tasted,,cs,stuffed with orzo,,cs,& nbsp; further variations,,cs,you'll find natomto site,,cs,It is a temptation,,cs,So let him come with me to enjoy,,cs,You will not regret,,cs,Bavarian sausages,,cs,bulky yellow peppers,,cs,mortadelly,,it,croissant,,cs,Klobásky a & nbsp; mortadella,,it,stuffed peppers and P1030506,,cs,mortadella cut into pieces,,cs,stuffed peppers b P1030507,,cs,Chop the mushrooms and & nbsp; add to meat mixture,,cs,stuffed peppers c P1030509,,cs. Jsou nejrůznější možnosti čím je plnit. So pretty and always try my taste. Clearly, že už jste asi ochutnali papriky plněné orzo, taliány, and other variations, které najdete natomto webu.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Peppers, to je pokušení. Tak si ho pojďte se mnou vychutnat. Nebudete litovat.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Peppers, to je pokušení. Tak si ho pojďte se mnou vychutnat. Nebudete litovat.
Bavarian sausage stuffed peppers,,cs,The second attempt,,cs,as good,,cs,Attached are mashed potatoes,,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Klobásky a mortadella.
    Klobása a mortadela
  2. Of Squeeze sausage meat mixture, mortadellu nakrájíme na kousky.
    Nakrájíme
  3. Nakrájíme nadrobno žampiony a přidáme do masové směsi.
    Nakrájíme žampiony
  4. Nasekáme česnek a smícháme klobásovou směs se salámem a vejcem. add garlic.
    Nasekáme česnek
  5. Přidáme rohlík nakrájený na kostičky.
    Nakrájíme rohlík
  6. Směs dobře prohněteme.
    Vyčistíme papriky
  7. Přidáme provesálské koření a promícháme.
    Přidáme koření
  8. Papriky zbavíme vršků a vnitřku.
    Plníme papriky
  9. Naplníme papriky masovou směsí. Place in a baking dish, kam už jsme dali máslo.
    Do misky přidáme máslo
  10. Zalijeme vývarem.
    Přilijeme vývar
  11. Zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté toruby na 200 °C péct asi 30 minutes. Alobal pak sejmeme a ještě chvíli pečeme, tak asi 5 until 8 minutes.
    Zakryjeme alobalem
  12. Finished.
    Upečeme
  13. This time without attachments, jen obložené plátky okurky.
    Podáváme

Švédské plněné papriky | Inovace na place

Nějak jsem si chtěl ulehčit práci, tak jsem si koupil již připravené švédské kuličky. It's a mix of ground beef and pork with appropriate spices. Proto tyhle papriky jsou švédské. Kdo pátrá původ receptu ve Skandinávii, He will be confused and perhaps a little disappointed. Ale neberte si to tak.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Švédské plněné papriky I Inovace na place
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme zeleninovou papriku nadrobno, stejně tak i žampiony. Přidáme švédské kuličky a nadrobno nakrájené chorizo. Posypeme granulovaným česnekem.
    Smícháme
  2. Přidáme chorizo
  3. Přidáme granulovaný česnek
  4. Přidáme vejce a prsty prohněteme.
    Přidáme vejce
  5. Červené papriky zbavíme vršků, odstraníme semeník a špičky jemně seřízneme, aby při postavení paprik byly stabilní. Pak je dáme na 3 minuty do osolené vařící vody, vyjmeme a necháme vychladnout.
    Připravíme papriky
  6. Papriky naplníme masovou směsí.
    Naplníme směsí
  7. Vložíme do zapékací misky vymazané máslem.
    Dáme do zapékací misky
  8. Překryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 220 °C.
    Překryjeme alobalem
  9. Bake 30 minutes. Pak alobal sejmeme a vršek paprik posypeme sýrem. Přidáme překrojené cherry rajče a posypeme pažitkou. Bake yet 10 minut při teplotě 190 °C.
    Přidáme sýr
  10. Hotovo
  11. Hotovo
  12. Podáváme

Chicken in wine sauce (Coq au Vin) | Alsaská inspirace z Lotrinska

For several days I dug goodies, which masterfully prepared perfectly and unobtrusively while friend Alice, jíž láska zavála do příjemného kraje v Lotrinsku. It was so absorbed food, that I had not even brought recipes. And therefore I had! No, We will look similar and somehow play, because the raw materials are also a bit different from Foch. A také je to jiný recept. Such a step by step. Že je to trochu podivné, když v Lotrinsku ochutnávám alsaské recepty? No, jsme na pomezí (do Alsaska je to co by kamenem dohodil), takže se tady kuchyně prolínají.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes + 4 hours marinating
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes + 4 hours marinating
Recipe for chicken with Spaetzle therefore I could not find similar, But I approached this one little chick in wine sauce (Coq au Vin). Forging French foodies I would definitely chased Potěhy, But the attempt to take, why not?! So turn to cook for two.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes + 4 hours marinating
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes + 4 hours marinating
Recipe for chicken with Spaetzle therefore I could not find similar, But I approached this one little chick in wine sauce (Coq au Vin). Forging French foodies I would definitely chased Potěhy, But the attempt to take, why not?! So turn to cook for two.
Chicken in wine sauce (Coq au Vin) | Alsaská inspirace z Lotrinska
Need:
Units:
How do you:
  1. Wash the thighs, dried and put into a saucepan. Add the chopped onion to half-moons, bay leaves and thyme. Pour in the red wine and leave it 4 hours of rest in a cool place.
  2. Thighs remove from marinade, you set aside. definitely do not throw away! We'll need it, except onions.
  3. The new pan heat the olive oil on it at medium heat fry in the new crescent chopped onion. just as 8 minutes, Fry the onions brown, partly.
  4. Onions, remove and set aside. In a saucepan put into eighths sliced ​​mushrooms. On medium heat and stir-fry 8 minutes. Then add the mushrooms aside the browned onions.
  5. Do the same saucepan put butter and after dissolution add the chicken thighs, which pepper and salt. After a while, add chopped bacon. Bake on medium heat so 10 minutes.
  6. Remove the thighs and add 2 tablespoon flour, whisk and add 200 ml chicken stock and marinade, from which we removed the onions, prošleháme and boil again.
  7. Returning chicken thighs, We raise the temperature and simmer. Few minutes. Pak Cover, reduce temperature and simmer another 15 minutes.
  8. Stir in mushrooms and fried onions. After a while, add chopped parsley. warms.
  9. Serve with Torti, pasta spirals.
    Podáváme s torti