Originally it was to be an attempt to bean soup. White beans. But then I peeked black beans and it was decided. We will have a chess on a plate. But do not expect checkmate, pochutnáte si.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Když vaříte z fazolí, přidejte si den na namočení. Nebo sáhněte po plechovce, která už to má vyřešené. Bílé máslové fazole a negros ze Španělska splňují požadavek zkrácení času na přípravu, ale i na vaření. Plechovka černých fazolí má obsah fazolí 290 g a ta s máslovými nabízí 240 g.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Když vaříte z fazolí, přidejte si den na namočení. Nebo sáhněte po plechovce, která už to má vyřešené. Bílé máslové fazole a negros ze Španělska splňují požadavek zkrácení času na přípravu, ale i na vaření. Plechovka černých fazolí má obsah fazolí 290 g a ta s máslovými nabízí 240 g.
Black and white bean soup | Something not only for chess players
Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme. Then set aside.
Do kastrolu, ve kterém jsme slaninu opékali, přidáme olej a zahřejeme.
Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a promícháme. Pak přidáme i na drobno nakrájenou mrkev. Restujeme spolu tak 5 minutes.
Přidáme nasekaný česnek a restujeme do minuty, pak zalijeme zeleninovým vývarem.
Přidáme bílé i černé fazole a necháme na mírném ohni probublávat. Už jsou vařené, takže stačí tak 20 minutes.
Salt and pepper.
Původně jsem vzdoroval myšlence, že půlku polévky rozmixuju. Jenže pak mi došlo, že by bylo dobré ji mít méně vodovatou a více krémovitou. Proto povolávám tyčový mixer! Takže 5 naběraček jde stranou, nechávám je vychladnout aspoň trochu a pak použiju tyčový mixer.
Rozmixovanou část polévky vrátíme do kastrolu, přidáme dvě třetiny osmahnuté slaniny a promícháme. Chvilku povaříme a nakonec přidáme trochu rajčatového pyré. Když chcete červenou polévku, ještě přitlačte.
Při podávání polévku dozdobíme trochou opečené slaniny a petrželkou.
Even in summer, you can enjoy potato salad. Just delete mayonnaise and a little different turn with ingredients. But do not take it, the classic zakzuji or warn against it. It's just easier affair, which is a good equivalent to, what we're mainly for Christmas. And they are perhaps Christmas in summer? In our latitudes certainly not. First he rode recipe Jacks in action, who cooks at Czech Television. Then I went to the German website. Check out what the guys have changed. Nothing. In some recipes in fact not much of anything to change. But nothing prevents, to reveal the recipe here. Že jo?!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
This salad will get in Bavaria in every restaurant, She says boys in action. Unlike the Czech is light and warm, It is not so much caloric. Interesting is the combination of cooked potatoes and raw cucumbers. Another trick lies in the casting of potatoes and hot bouillon ingredients. Zelenovým! Potatoes soaked in broth and taste all the flavors more easily interconnect. Odleželý tastes great. And this is justice.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
20minutes
This salad will get in Bavaria in every restaurant, She says boys in action. Unlike the Czech is light and warm, It is not so much caloric. Interesting is the combination of cooked potatoes and raw cucumbers. Another trick lies in the casting of potatoes and hot bouillon ingredients. Zelenovým! Potatoes soaked in broth and taste all the flavors more easily interconnect. Odleželý tastes great. And this is justice.
Cook potatoes in their skins. Give them a 20 minutes and should be. Clearly, cook potatoes can each. And everyone also knows how to overcook. So do not do that. Be satisfied with those cooked just right.
Potatoes cut into slivers.
Slice the cucumber into thin slices.
Slice onions into half-moons.
Přidáme ocet.
add the cumin.
Salt and pepper.
Pour hot broth. Add the chopped dill and mix.
let stand, to taste interlink.
served, need to obalovaným chicken schnitzel.
Tip:
You can use ready-made vegetable broth, but it will be better, that you make at home. Of onions, carrots and celery. They add allspice, peppercorn and bay leaf. Boil all surely hour. then drain.
So I thought,,cs,so I can cook for lunch,,cs,She is tempted to take me from the list of prohibited foods,,cs,That's you,,cs,which I just do not have to cook,,cs,A & nbsp; so I cook them,,cs,I am stubborn,,cs,So I got back on & nbsp; cut tomatoes with & nbsp; herbs,,cs,Add chilli peppers and all of this will be accompanied by a cut beef cutlet,,cs,It was a fast pan,,cs,but somehow it rushed to goulash,,cs,When I entered the kitchen,,cs,has already been decided,,cs,It will be a goulash in the pan,,cs,this one can be prepared for two in the pan,,cs,The goulash in the pot is not different,,cs, so that I could cook for lunch. Láká mě brát ze seznamu zakázaných potravin. To jsou ty, které prostě nemám vařit. And so is the cooking, jsem tvrdohlavý. So I again reached for the chopped tomatoes with herbs. Posted chilli and everything will be accompanied on the fringes sliced beef sirloin.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
150minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
150minutes
Měla to být rychlá pánev, ale nějak se mi to smyklo ke guláši. Když jsem vstupoval do kuchyně, už bylo rozhodnuto. Bude to gulášek na pánvi. Already, ten se dá pro dva připravit opravdu na pánvi. Od guláše v kastrolu se neliší. Takže, if you want to make this goulash for the whole family,,cs,what you have for your dishes,,cs,If you have a giant pan,,cs,nothing prevents them from using them,,cs,beef stew,,cs,goulash peppers,,cs,goulash and P1060849,,cs,gouache b P1060851,,cs,We fry brown on the lard over & nbsp; parts of the meat strip,,cs,It is better to divide them,,cs,to cook faster,,cs,So one batch takes so,,cs,gouache c P1060855,,cs,And another batch,,cs,Then put the meat strips aside,,cs,gouache d P1060857,,cs,On the same loin we cut slowly on the half-moon chopped onion,,cs,gouache is P1060858,,cs,gouache f P1060860,,cs,Add chopped red pepper to the strips,,cs, víte, co máte za nádobí. Pokud máte obří pánve, nic nebrání je použít.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
150minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
150minutes
Měla to být rychlá pánev, ale nějak se mi to smyklo ke guláši. Když jsem vstupoval do kuchyně, už bylo rozhodnuto. Bude to gulášek na pánvi. Already, ten se dá pro dva připravit opravdu na pánvi. Od guláše v kastrolu se neliší. Takže, if you want to make this goulash for the whole family,,cs,what you have for your dishes,,cs,If you have a giant pan,,cs,nothing prevents them from using them,,cs,beef stew,,cs,goulash peppers,,cs,goulash and P1060849,,cs,gouache b P1060851,,cs,We fry brown on the lard over & nbsp; parts of the meat strip,,cs,It is better to divide them,,cs,to cook faster,,cs,So one batch takes so,,cs,gouache c P1060855,,cs,And another batch,,cs,Then put the meat strips aside,,cs,gouache d P1060857,,cs,On the same loin we cut slowly on the half-moon chopped onion,,cs,gouache is P1060858,,cs,gouache f P1060860,,cs,Add chopped red pepper to the strips,,cs, víte, co máte za nádobí. Pokud máte obří pánve, nic nebrání je použít.
Je to tak nějak zvyk. Každoroční obřad. Čočka na Nový rok je příslibem vydatných financí. Ochutnejte (and when the money will, tím líp). In Italy, the lens is a symbol of happiness and prosperity, protože připomíná drobné mince. In Tuscany eat with lens“Cotechino”, velkou vepřovou klobásu. People in Bologna and Modena relished the lens “Zampone”, směsí salámu plněné do kůže prasečí nohy. In Piedmont rely more on rice, která má symbilizovat peníze, takže menu pro Nový rok obsahuje risotto. No, ale čočku nevynechávají. Thus risotto for better luck reportedly administered with beef or chicken with spinach and lens. A my? I had intended classics, lens with sausage. Ale nakonec všechno dopadlo jinak. But this year it will be the inspiration of Umbrian. Ale máme tu také už trochu jinou novoroční čočku, když se vám tahle nebude zdát. Or aor. Ale pojďme na tu naši umbrijskou.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10 + 90minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10 + 90minutes
Cook Time
40minutes
V umbrijské čočce je rajčatová pasta. Tu si musím odpustit. Máme teď období, kdy jsou takové ingredience v kladbě. Ale klidně použijte sekaná rajčata se šťávou nebo rajčatové pyré. Řešil jsem to cherry rajčátky. No, nejsem taková chytrá horákyně?
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10 + 90minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10 + 90minutes
Cook Time
40minutes
V umbrijské čočce je rajčatová pasta. Tu si musím odpustit. Máme teď období, kdy jsou takové ingredience v kladbě. Ale klidně použijte sekaná rajčata se šťávou nebo rajčatové pyré. Řešil jsem to cherry rajčátky. No, nejsem taková chytrá horákyně?
Novoroční čočka nepočká | Tři varianty téhož | Umbrijská inspirace
Čočku propláchneme a namočníme tak na hodinku a půl. Stroužky česneku rozmáčkneme nožem.
Nakrájíme celer a dáme kastrolu s čočkou, přidáme bobkové listy, česnekové stroužky a osolíme. Přivedeme k varu.
Částečně zakryjeme, oheň stáhneme na mírnou teplotu a vaříme 30 minutes.
Plátky vepřového masa osolíme, posypeme drceným pepřem a opečeme z obou stran v pánvi na lžíci rozpáleného oleje. Aby byly steaky dobře propečené, ale šťavnaté, opékáme je po každé straně asi 4-5 minut a uchováme je v teple.
Nakrájíme cibuli.
Nasekáme česnek, celer a rajčátka.
Na olivovém oleji orestujeme cibuli tak, to zesklovatěla. Pak přidáme celer. Promícháme a chvilku restujeme.
Přidáme česnek a krátce orestujeme, aby česnek rozvinul svoji vůni.
Přidáme rajčátka nakrájená na čtvrtiny a promícháme. Na středním ohni restujeme tak asi 5 minutes.
Přilijeme zeleninový vývar a provaříme.
Povaříme. I guess 10 until 15 minutes. Nakonec promícháme s čočkou a necháme chvilku dojít.